Έρχεται κακοκαιρία - Δείτε ποιες περιοχές θα χτυπήσει !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έρχεται κακοκαιρία - Δείτε ποιες περιοχές θα χτυπήσει !!!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 21 Ιουλίου 2013 | 1:01 π.μ.


Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες προβλέπεται για τις βραδινές ώρες της Κυριακής και προς τα ξημερώματα της Δευτέρας στη κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και τη βόρεια Πελοπόννησο.

Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα και θα συνοδεύονται και από αστραπόβροντα, κυρίως στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά Ελλάδα. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή τόσο οι κάτοικοι όσο και οι οδηγοί που θα κινείστε στο οδικό δίκτυο των παραπάνω περιοχών.

http://greek-weather.org/viewtopic.php?f=32&t=5125

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...