Συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Παλλήνης στη μνήμη του Δημήτρη Βελιώτη (ΒΙΝΤΕΟ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Παλλήνης στη μνήμη του Δημήτρη Βελιώτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 28 Ιουλίου 2013 | 10:25 μ.μ.



Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 28 Ιουλίου στις 20:00 η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Παλλήνης στη μνήμη του αποβιώσαντος Δημοτικού συμβούλου και επί σειρά ετών αρχηγού της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Γέρακα Δημήτρη Βελιώτη.

Ο Δήμαρχος πρότεινε και το συμβούλιο αποδέχθηκε ομόφωνα τα παρακάτω:

  • Η Κηδεία του να γίνει δημοσία δαπάνη
  • Να του παραχωρηθεί μονός οικ. τάφος στο Κοιμητήριο του Γέρακα
  • Να παραστεί ο Δήμαρχος και το Δημοτικό συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία που θα γίνει την Δευτέρα στις 13:00 στον Ι.Ν Αγ. Θεοδώρων Γέρακα

Στη συνεδρίαση μίλησαν για την προσωπικότητα του μεταστάντα ο Δήμαρχος κ. Θανάσης Ζούτσος, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Γιαννουσόπουλος, ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας κ. Παναγιώτης Μερτύρης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αρης Βίτσιος και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σπύρος Κωνσταντάς.


Παρακολουθείστε όλη τη συνεδρίαση στο παρακάτω Video που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου η "ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ"


 ΕΔΩ


http://gerakas.org.gr/site/?p=17671

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...