Δέχθηκε άγρια επίθεση μέσα στο σπίτι του για 30 ευρώ! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δέχθηκε άγρια επίθεση μέσα στο σπίτι του για 30 ευρώ!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 18 Ιουνίου 2013 | 9:00 μ.μ.

Έναν απίστευτο εφιάλτη έζησε μέρα – μεσημέρι της Κυριακής ένας 86χρονος άνδρας στο σπίτι του στα Καλύβια.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του notioanatolika.gr ο ηλικιωμένος άνδρας ξεκουραζόταν στον κήπο του σπιτιού του όταν άκουσε θόρυβο και μόλις σηκώθηκε για να δει τι συμβαίνει βρέθηκε μπροστά σε δύο άτομα οι οποίοι δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.
Χωρίς να του πουν την παραμικρή κουβέντα άρχισαν να τον χτυπούν με αγριότητα με αποτέλεσμα ο 86χρονος να χάσει την ισορροπία του και να σωριαστεί σε μια καρέκλα.
Αμέσως οι δύο θρασύτατοι άνδρες άρχισαν να τον ψάχνουν και του άρπαξαν μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στον λαιμό του αλλά και το κλειδί του σπιτιού του.
Σέρνοντας τον εισέβαλαν στο σπίτι με τη βοήθεια και τρίτου συνεργού τους και απειλώντας τον με χυδαία λόγια του ζήτησε όσα χρήματα είχε.
Ο γέροντας τους έδειξε ένα σημείο όπου είχε 30 ευρώ τα οποία οι τρεις άγνωστοι πήραν μαζί με μια τηλεόραση και το κινητό του 86χρονου.
Χωρίς άλλη κουβέντα οι τρεις το έβαλαν στα πόδια και αφού επιβιβάστηκαν σε ένα άσπρο αυτοκίνητο, εξαφανίστηκαν!
Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως κατέθεσε στην αστυνομία ο ηλικιωμένος άνδρας, αυτός από τους δράστες που συνομίλησε μαζί του, μιλούσε άπταιστα ελληνικά, γεγονός που μαρτυρά ότι ήταν Έλληνας και όχι αλλοδαπός όπως συνηθίζεται σε τέτοια περιστατικά!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...