Νηρέας Γέρακα: Πρόκριση για τους μπέμπηδες του Γέρακα στους οκτώ – Στους έξι του πρωταθλήματος της Α2 και οι άντρες Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Νηρέας Γέρακα: Πρόκριση για τους μπέμπηδες του Γέρακα στους οκτώ – Στους έξι του πρωταθλήματος της Α2 και οι άντρες

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 25 Ιουνίου 2013 | 12:43 π.μ.

032

Πρόκριση για τους μπέμπηδες του Γέρακα στους οκτώ

Μεγάλη επιτυχία για τους μικρούς αθλητές του Γέρακα η πρόκριση τους στις οκτώ καλλίτερες ομάδες του πρωταθλήματος .Με την συμπαράσταση των γονέων τους αλλά και πλήθος φίλων κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση και να διεκδικήσουν την είσοδό τους στους οκτώ

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν , με τα φαβορί και στους τρεις ομίλους να ξεχωρίζουν και να είναι έτοιμα να πάρουν την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Τυπικά η Β’ φάση θα ολοκληρωθεί την Τρίτη (25/6) με το παιχνίδι Νηρέας Γέρακα-Παναθηναϊκός για τον Α’ όμιλο Αττικής, ενώ η τελική φάση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το τριήμερο 12-14 Ιουλίου.

Αναλυτικά οι ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος είναι οι εξής : Α.Ο. Νηρέας Γέρακα , Ν.Ο. Βουλιαγμένης , ΠΑΟΚ, ΟΥΚ. Βόλου ,Άθως Χαλκιδικής, Α.Ο.Π. Φάληρο , Ολυμπιακός Πειραιώς ,ΑΝΟ Γλυφάδα.

Η κλήρωση για την τελική φάση θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΚΟΕ την Τετάρτη 26 Ιουνίου

ΣΤΟΥΣ ΈΞΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΓΈΡΑΚΑ

Έπεσε η αυλαία,  την Κυριακή, 23/6 το βράδυ οι αγώνες του 2ου γύρου της Α' φάσης του πρωταθλήματος πόλο της Α2 των ανδρών .

Ο Γέρακας ισοβάθμησε με τον ΝΟ Καλαμακίου αλλά λόγω διαφοράς τερμάτων κατέλαβε την πρώτη θέση του ομίλου και το εισιτήριο της τελικής φάσης των έξι .Με μία σχετικά μέτρια εμφάνιση ( μια ήττα και δύο νίκες )οι αθλητές του Κακαρνάκη πέτυχαν τον πρώτο στόχο του πρωταθλήματος.

033

Οι «έξι» που πήραν το εισιτήριο, είναι ο Νηρέας Γέρακα, ΝΟ Καλαμακίου που πήραν τις δυο πρώτες θέσεις στον Α' όμιλο, ο Νηρέας Λαμίας και ο ΑΝΟ Γλυφάδας, από το Β' όμιλο και ο Εθνικός Πειραιά και ο Ηρακλής από τον Γ' όμιλο.

Η κλήρωση του Β΄ γύρου θα γίνει την Τρίτη 25 Ιουνίου ενώ οι αγώνες στις 5-7 Ιουλίου και 19-21 Ιουλίου η τελική φάση

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...