SOS: Πέταξαν 13 κουτάβια στην Ανθούσα!!! (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

SOS: Πέταξαν 13 κουτάβια στην Ανθούσα!!! (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 9 Μαΐου 2013 | 9:51 μ.μ.

Τα αδεσποτάκια ΓΕΡΑΚΑ-ΠΑΛΛΗΝΗΣ-ΑΝΘΟΥΣΑΣ ζητάνε την βοήθεια όλων μας ώστε να φιλοξενηθούν τα 13 κουτάβια που βρέθηκαν στην περιοχή Ανθούσας.
Δείτε την σχετική ανακοίνωση στη σελίδα τους στο Facebook

SOS!!!!!!Πέταξαν 13 κουτάβια στην Ανθούσα...SOS για βοήθεια φιλοξενίας - υιοθεσίας...είναι όλα στο δρόμο αρκετά αδύνατα και κινδυνεύουν....Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας μας στείλει μήνυμα εδώ η ας επικοινωνήσει μαζί μας στο 6984200368


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...