Μπράβο σας Ολυμπιακοί! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μπράβο σας Ολυμπιακοί!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 | 2:14 π.μ.

1000874Μπράβο σας, ρε μάγκες. Εκατό μπράβο, όσοι ήταν οι πόντοι και το κύπελλο των εκατό καρατίων που φέρνετε στην Ελλάδα.
Σήμερα δεν ήσασταν η ομάδα του Πειραιά. Ήσασταν η ομάδα της καρδιάς μας. Η ομάδα όλης της Ελλάδας. Μία δεύτερη Εθνική, μία ανάπαυλα στο γκρι της θλίψης που βιώνουν οι συμπατριώτες μας.

000few21f021212ew

Μπράβο, πολλά μπράβο για την ψυχή, την τεχνική και το σθένος που δείξατε στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Μπράβο, γιατί τους αναγκάσατε να καταλάβουν ότι οι Έλληνες στο Λονδίνο, εκτός από την αναζήτηση εργασίας,  πηγαίνουν και για άλλες δουλειές... Για να πάρουν το Ευρωπαϊκό!
Μπράβο, γιατί υπενθυμίσατε στους δανειστές μας ότι πάντοτε κάτι θα μας χρωστάνε.
Μπράβο σας, γιατί μας πείσατε ότι οι Έλληνες μπορούν να ταξιδέψουν από την αμφισβήτηση στην καταξίωση και από το απόλυτο μηδέν ή το μείον δεκαεπτά στον θρίαμβο.
Το είχαμε απόλυτη ανάγκη. Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...