Tα εκπαιδευτήρια Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου στήριξαν με την προσφορά προϊόντων το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Tα εκπαιδευτήρια Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου στήριξαν με την προσφορά προϊόντων το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 | 11:31 π.μ.

283

Τα εκπαιδευτήρια Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ μέσω των μαθητικών τους κοινοτήτων  διέθεσαν τα έσοδα από το  Χριστουγεννιάτικου bazzar και  προσέφεραν βασικά είδη τροφίμων όπως γάλα, λάδι, τοματοπελτέ, ζάχαρη αλλά και απορρυπαντικά για τις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Ο Δήμος Παλλήνης ευχαριστεί θερμά για την έμπρακτη στήριξη τους μαθητές των εκπαιδευτηρίων Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου την  διεύθυνση και τις καθηγήτριες Μαρία Εφη Μητροπούλου, Ιωάννα Μηλάκη, Σοφού Σταυρούλα, οι οποίες συνόδευσαν τα παιδιά τα οποία παρέδωσαν τα τρόφιμα στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου που βρίσκεται στην οδό Μιαούλη 28 στο Γέρακα.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για τον Κανονισμό Λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου και για τις κοινωνικές ανάγκες του Δήμου μας.

Οι τοπικοί φορείς του Δήμου Παλλήνης αποτελούν σταθερούς χορηγούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Σχολεία, σύλλογοι και μεμονωμένοι πολίτες ενισχύουν το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης προσφέροντας τρόφιμα, απορρυπαντικά και ρούχα.

Με την πολύτιμη προσφορά τους αποδεικνύουν το ενδιαφέρον τους για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας, δίνοντας έτσι μια άλλη διάσταση στον κοινωνικό τους ρόλο.

Συμμετέχουν ενεργά στην υλοποίηση των στόχων  του  Κοινωνικού Παντοπωλείου και δίνουν σάρκα και οστά στο  σύνθημα μας:

«ΜΙΑ ΠΟΛΗ –ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ»

282

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...