Όταν ο Γέρος της Δημοκρατίας… στήριξε τον Παπαδόπουλο από την Παλλήνη!!! [ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Όταν ο Γέρος της Δημοκρατίας… στήριξε τον Παπαδόπουλο από την Παλλήνη!!! [ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 23 Απριλίου 2013 | 1:55 π.μ.

403

Μια ιστορία που έκανε αίσθηση διηγήθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποίησαν νοσταλγοί του καθεστώτος της Επταετίας, το απόγευμα της Κυριακής 21ης Απριλίου, με αφορμή την 46η επέτειο του πραξικοπήματος, ο τότε διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Γεώργιου Παπαδόπουλου, Άγγελος Παπαθάνος.

Η ιστορία αυτή έχει να κάνει με τη στήριξη που, όπως ισχυρίστηκε ο κ. Παπαθάνος, προσφέρθηκε να παράσχει ο Γεώργιος Παπανδρέου τρεις ημέρες μετά την εκδήλωση του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967, προς την «Επανάσταση» από την Παλλήνη όπου εκρατείτο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του κ. Παπαθάνου, ο Γεώργιος Παπανδρέου έστειλε μήνυμα στον Γ. Παπαδόπουλο μέσω του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του, Νάσου Μπαλάση, ότι επιθυμούσε να προβεί σε δημόσια δήλωση στήριξης του πραξικοπήματος.

Βέβαια είναι γνωστό σε όλους ότι ο πατέρας του Γεωργίου Παπαδόπουλου Χρήστος υπήρξε πολιτικός φίλος του Γεωργίου Παπανδρέου και μάλιστα, όπως έχει γραφεί, αυτός ήταν και ο λόγος της ανοχής που έδειξε ο «Γέρος της Δημοκρατίας» προς τον μετέπειτα δικτάτορα όταν αυτός είχε εμπλακεί στο περίφημο «σαμποτάζ του Έβρου» το 1965.

Όμως εάν ισχύει ένα τέτοιο γεγονός σίγουρα δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για τον ρόλο που έπαιξε ο Γεώργιος Παπανδρέου στην πολιτική ανωμαλία της εποχής εκείνης!

Δείτε εδώ τη σχετική αναφορά του Άγγελου Παπαθάνου:

 

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...