ΑΟ Αγίου Νικολάου - Οι αντίπαλοι των ανδρών στα πλέι-οφ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΟ Αγίου Νικολάου - Οι αντίπαλοι των ανδρών στα πλέι-οφ

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 | 1:38 μ.μ.

DSC_0136 Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πλέι-οφ της ανόδου από τη Δ’ ΕΣΚΑ ανδρών, στην οποία συμμετείχε και ο ΑΟ Αγίου Νικολάου, μετά την τρίτη θέση που κατέλαβε στον 2ο όμιλο, στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον Αστέρα Πατησίων, το Ρουφ 80 και τον Αρίωνα Αμαρουσίου, με αυτές που θα καταλάβουν τις πρώτες δύο θέσεις να παίρνουν το «εισιτήριο» για την Γ’ κατηγορία. Τα παιχνίδια των πλέι-οφ αρχίζουν την ερχόμενη εβδομάδα, με τους παίκτες του Κοσμά Γκόγκου να αντιμετωπίζουν την Τρίτη 9 Απριλίου, τον Αρίωνα στο Μαρούσι, στις 21:45 και την Παρασκευή 12 του μήνα τον Αστέρα Πατησίων, εντός έδρας, στις 21:00.

Στους υπόλοιπους τρεις ομίλους των πλέι-οφ της ανόδου κληρώθηκαν οι εξής ομάδες: 1ος όμιλος: ΦΟ Τούφας, Μαραθώνας, ΠΑΟ Θρίαμβος, ΔΑΣ Ζεφυρίου, 2ος όμιλος: Υπεροχή Εξαρχείων, Κούρος, Οίον Αγίου Στεφάνου, ΓΣ Αρίων και 4ος όμιλος: ΠΑΚ Χαλανδρίου, Κηφισιά 2003, Ίρις Πετρούπολης, Πήγασος Κυψέλης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...