Μεγάλες διακρίσεις για τους αθλητές του Αμεινία τον Δημήτρη Καλιακούδη και την Ξένια Κατσιμαντού στο μαραθώνιο του Ρότερνταμ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μεγάλες διακρίσεις για τους αθλητές του Αμεινία τον Δημήτρη Καλιακούδη και την Ξένια Κατσιμαντού στο μαραθώνιο του Ρότερνταμ

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 22 Απριλίου 2013 | 4:15 μ.μ.

400 Σε έναν από τους πιο δημοφιλής Μαραθωνίους σε ολόκληρο τον κόσμο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, έλαβαν μέρος δύο αθλητές μας την Κυριακή 14 Απριλίου και εκπροσώπησαν την χώρα μας και το σωματείο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επιτυγχάνοντας ατομικές επιδόσεις πολύ υψηλού επιπέδου.

Ο Δημήτρης Καλιακούδης πέτυχε 2.29'50'' κατέλαβε την 41η θέση στον διεθνή Μαραθώνιο ήταν 2ος Έλληνας και φυσικά πέτυχε μία από τις κορυφαίες επιδόσεις φέτος στην χώρα.

Η Ξένια Κατσιμαντού πέτυχε 2.55'58'' κατέλαβε την 17η θέση στον διεθνή Μαραθώνιο και ήταν 1η Ελληνίδα με μία από τις κορυφαίες επιδόσεις φέτος στην χώρα.

Παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν το τελευταίο διάστημα στους δύο αθλητές μας χάρη στην θέληση,σ την δύναμη στην υπομονή και επιμονή που τους διακρίνει, κατάφεραν να τα ξεπεράσουν και να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτήν την πρόκληση ενός μεγάλου αγώνα.

Πολλά συγχαρητήρια και ευχόμαστε ακόμη καλύτερες επιδόσεις στην συνέχεια.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...