Ολοκληρώθηκαν τα έργα συντήρησης οδικού δικτύου στην ΔΕ Ανθούσας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ολοκληρώθηκαν τα έργα συντήρησης οδικού δικτύου στην ΔΕ Ανθούσας

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 | 10:57 π.μ.

281

Ακόμη ένα έργο συντήρησης οδικού δικτύου ολοκληρώθηκε. Αυτή τη φορά στη ΔΕ Ανθούσας.

Το συγκεκριμένο έργο περιελάμβανε τις εξής οδούς:

1. Ατλαντίδος από την οδό Καστελόριζου μέχρι Λ. Ανθούσας όπου έγιναν εκσκαφές , μερική εξυγίανση της οδού και κατασκευή  βάσης οδοστρωσίας και ασφαλτικού τάπητα.

2. Στην Λ. Ανθούσας  από την οδό Λάπιτα μέχρι την οδό Νίκης όπου έγιναν εργασίες φρεζαρίσματος και κατασκευή ασφαλτοτάπητα.

3. Στην οδό Αμαλιάδος έγινε επέκταση της υπάρχουσας τσιμεντόστρωσης

4. Στην οδό Δ. Στεφανή από Μιστρά έως Πάρου έγινε φρεζάρισμα της ασφάλτου και κατασκευή νέου τάπητα.

5. Στην οδό Αιδηψού από Πάρου έως Μιστρά όπου έγινε φρεζάρισμα και κατασκευή νέου τάπητα

6. Στην οδό Ξάνθης όπου έγινε επέκταση τσιμεντόστρωσης με ενίσχυση με δομικό πλέγμα.

Με την υλοποίηση έργων υποδομής παράλληλα και στις τρεις δημοτικές ενότητες του  Δήμου Παλλήνης  η Δημοτική Αρχή αποδεικνύει έμπρακτα ότι στην πόλη μας δεν υπάρχουν περιοχές διαφορετικών ταχυτήτων αλλά  ταχύτατες παρεμβάσεις σε όλες τις  περιοχές.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...