Πασχαλινή συναυλία της φιλαρμονικής ορχήστρας και της χορωδίας ενηλίκων του Δήμου Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πασχαλινή συναυλία της φιλαρμονικής ορχήστρας και της χορωδίας ενηλίκων του Δήμου Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 16 Απριλίου 2013 | 8:47 μ.μ.

Θεσμός πια έχει γίνει η Πασχαλινή Συναυλία της φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Παλλήνης που διοργανώνεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου μας επί σειρά ετών.
Για 2η χρονιά μαζί με τη χορωδία ενηλίκων του Δήμου Παλλήνης.
Η συναυλία θα γίνει το Σάββατο 27 Απριλίου και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα και βέβαια για μια ακόμη φορά την αφήγηση θα κάνει ο Αλέξης Κωστάλας.
Soprano: Σπανάκη Λουκία,
Mezzo Soprano: Κυριακή Τροχάνη
Prosklisi Pasxa 2013
Afisa Pasxa 2013 tel 
http://www.dimitriskarras.com/2013/04/blog-post_1274.html

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...