Μερτύρης σε Καρκούλια: «Αντί να σιωπάτε, έχετε το θράσος και να κρίνετε» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης σε Καρκούλια: «Αντί να σιωπάτε, έχετε το θράσος και να κρίνετε»

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 | 3:45 μ.μ.


Με αφορμή το άρθρο-απάντηση του προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Παλλήνης, κύριου Δημήτρη Καρκούλια, στην ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων, όπου σε αυτό γινόταν και αναφορά στην μη εποικοδομητική στάση της αντιπολίτευσης στο ζήτημα, ο επικεφαλής της μείζονα, κύριος Παναγιώτης Μερτύρης, ανέβασε αρκετά τους τόνους στο χθεσινό (9/4) δημοτικό συμβούλιο…
Απαντώντας στον κύριο Καρκούλια, αλλά απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο Παλλήνης, κύριο Ζούτσο, ανέφερε:
«Δώσατε μια απάντησε κύριε Καρκούλια και περιπλέξατε την αντιπολίτευση. Θα πρέπει κάποιοι εδώ μέσα να μάθουν τις λέξεις πολιτικός, πολιτισμός και πολιτική αξιοπρέπεια.
Η αντιπολίτευση μέχρι στιγμής, στο συγκεκριμένο ζήτημα που έχει προκύψει με την πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή, έχει φερθεί με πολύ υπευθυνότητα και σοβαρότητα.
Έχει κάνει τις ενέργειες που πρέπει να κάνει απέναντι στην δικαιοσύνη και δεν χρειάζεται τέτοιου είδους κριτική από εσάς.
Αποτελεί πολιτικό θράσος αυτό που κάνετε διότι για την συγκεκριμένη περίπτωση, είστε αποκλειστικοί υπεύθυνοι εσείς.
Μήπως μέσα στους «ουσιαστικούς αντιπολιτευτικούς λόγους», στους οποίους αναφερόσασταν στο άρθρο σας, συμπεριλαμβάνετε το ότι: δεν είχατε στον έλεγχο που έγινε για την πρωτοβάθμια επιτροπή προσφορές των έργων, συμβάσεις, τεχνικές εκθέσεις, βιβλίο εσόδων – εξόδων;
Για όλα αυτά φυσικά και είστε εσείς υπεύθυνοι και αντί να σιωπάτε, έχετε και το θράσος να κρίνετε τώρα την αντιπολίτευση.
Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτού του είδους την πολιτική γιατί να ξέρετε κύριε Δήμαρχε, εκτός από έργα, είμαστε υποχρεωμένοι να δημιουργήσουμε και ενεργούς πολίτες και να μπορέσουμε στην τοπική αυτοδιοίκηση που έχει τόσο απαξιωθεί να προσελκύσουμε ανθρώπους ικανούς και άξιους για να προσφέρουν στον τόπο μας.
Το μόνο που θα καταφέρουμε με αυτού του είδους τις τοποθετήσεις σε άρθρα, είναι να μας βρίσκουν στον δρόμο και να μας φτύνουν.
Εμείς δεν θα συμβάλουμε σε αυτή την απαξίωση της τοπικής αυτοδιοίκησης»…
Η απάντηση του κυρίου Καρκούλια ήταν: «Εμείς προβάλαμε πρώτοι το θέμα και το πήγαμε στην δικαιοσύνη. Γιατί μας κατηγορείτε; Εσείς το εκμεταλλεύεστε και κάνετε αντιπολίτευση. Εμείς το παραπέμψαμε στην δικαιοσύνη και θα αποφασίσει εκείνη. Έχουμε να κάνουμε με παιδιά, μην εκμεταλλευόμαστε αυτό το κομμάτι».
Ο Δήμαρχος, κύριος Αθανάσιος Ζούτσος, είπε με την σειρά του, δείχνοντας πως μάλλον… δεν υιοθετούσε τις θέσεις του κυρίου Καρκούλια: «Εκφράζουν προσωπικές απόψεις του καθενός τα όσα αναρτώνται στο διαδίκτυο»…
Τον λόγο πήρε ξανά σε εκείνο το σημείο ο κύριος Παναγιώτης Μερτύρης και ολοκλήρωσε την συζήτηση λέγοντας: «Εγώ δεν θα ακολουθήσω αυτόν τον κατήφορο, γιατί με αυτά που λέτε κύριε Καρκούλια αισθάνομαι… Ηρώδης! Με κάλυψε απόλυτα ο Δήμαρχος με την απάντησή του»!..

2 σχόλια :

pspa είπε...

Kατανοώ απόλυτα τον κατά τα άλλα συμπαθή μου κ. Μερτύρη και την προσπαθειά του να ισχυροποιήσει την θέση του στην αρχηγία του συνδυασμού του,όμως η αντιπολιτευτική του τακτική είναι λάθος μετά απο τόσες συζητήσεις ,αναφορές και αναλύσεις να εστιάζεται με πάθος συνεχώς στην σχολική επιτροπή,τόσο εντός του δημοτικού συμβουλίου όσο και με την στήριξη της μεθόδου του απο δύο φίλους του blogers. Του ανέφερα δημόσια οτι η τακτική του μπορεί να πλήξειι την σχολική κοινότητα και τον παρότρυνα να επισκεφθεί, που δεν το έχει κάνει όλες τις σχολικές μονάδες για να διαπιστώσει το μεγάλο έργο που επιτελείται σε όλα τα σχολεία.Πέρα απο την τακτική του αυτή ο κ.Μερτύρης δεν κατέθεσε προτάσεις για τα σχολεία και δεν συνεργάσθηκε ως ώφειλε με την σχολική επιτροπή.Του κατέστησα σαφές ότι όσο είμαι Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δεν θα ανεχθώ τέτοιες νοοτροπίες και θα προστατεύω τον θεσμό με στόχο την εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολείων.Αυτονόητο οτι κανένας δεν δικαιούται να μου επιβάλλει την σιωπή και ειδικώτερα ο κ. Μερτύρης......Θεωρώ οτι το όλο θέμα κλείνει εδώ για όλους,διαφορετικά θα δικαιωθώ΄για τους ισχυρισμούς μου καταγγέλοντας οποιονδήποτε συνεχίζει την ζημιογόνο συμπεριφορα, σε όλη την σχολική κοινότητα.Καρκούλιας Δημήτρης

Παλλήνη Press είπε...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΪΟΣ
Το ότι είναι φίλος μου και είμαι blogger κε Καρκούλια είναι τιμή μου . Εύχομαι να έχετε και εσείς φίλους σαν το κο Μερτύρη. Πάνω απ' όλα είναι άνθρωπος κάτι που λείπει σήμερα από πολλούς που ασχολούνται με την πολιτική. Όσο για τα blogs έχω να σας πω όταν ασχολούνται με κάτι που ίσως να μην είναι της αρεσκείας σας ενοχλούν όταν γράφουν για πράγματα που σας "ανεβάζουν" είναι καλά. Το ευχαριστο με την θέση που πήρε δήμαρχος χθες είναι το ότι γράφετε είναι προσωπικές σας απόψεις και δεν είναι θέσεις της δημοτικης παραταξης που ανήκετε Όσο για την νοοτροπία του κου Μερτύρη έχω να σας πω πως ενοχλεί για τον απλούστατο λόγο ότι προσπαθεί να αλλάξει παλιές νοοτροπίες που έχουν ριζωθει και μόνο καλό δεν κάνουν στην τοπικη μας κοινωνία.....Αυτονόητο οτι κανένας δεν δικαιούται να μου επιβάλλει την σιωπή και τους φίλους μου και ειδικότερα άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...