Στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης απο τον Σύλλογο Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης απο τον Σύλλογο Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης.

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 | 9:28 μ.μ.



Ο σύλλογος μας θέλοντας να βοηθήσει το έργο του Δήμου για την στήριξη όλων αυτών που πλήττονται από τις δυσμενές συγκυρίες θα συλλέξει τρόφιμα στον χώρο του σχολείου μας από τις 22 έως τις 26 Απριλίου στον χώρο του σχολείου
Τα τρόφιμα που μπορείτε να προσφέρετε θα πρέπει να είναι συσκευασμένα και να διατηρούνται, όπως πχ. αλεύρι, ζάχαρη, ρύζι, ζυμαρικά, λάδι κ.α. Θα υπάρχει σχετικά σημείο συλλογής μέσα στο χώρου του σχολείου. 

Το ΔΣ 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...