Πτώμα νεαρού πεταμένο σε δάσος - Είχε εξαφανιστεί πριν από 3 μέρες! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πτώμα νεαρού πεταμένο σε δάσος - Είχε εξαφανιστεί πριν από 3 μέρες!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 | 7:20 μ.μ.


Tο πτώμα βρέθηκε - σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας - λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Κυριακής (07-04-2013). Ο άντρας που τηλεφώνησε στην αστυνομία, είπε πως ένα πτώμα ήταν πεταμένο σε χαράδρα που βρίσκεται σε δασώδη έκταση της πόλης.

Πολύ γρήγορα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί που ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα. Λίγο αργότερα διαπιστωνόταν πως το θύμα ήταν ένας 27χρονος κάτοικος της πόλης, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση την περασμένη Παρασκευη.

Για την ώρα την υπόθεση καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου. Κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να πέσει φως στα αίτια θανάτου, μετά τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής από ιατροδικαστή. 
Newsit.gr 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...