Εκδήλωση αφιερωμένη στα Ποντιακά παραμύθια από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των 2oυ, 5oυ και 7oυ Δημοτικών Σχολείων Γέρακα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Εκδήλωση αφιερωμένη στα Ποντιακά παραμύθια από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των 2oυ, 5oυ και 7oυ Δημοτικών Σχολείων Γέρακα

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 3 Απριλίου 2013 | 12:10 π.μ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης των 90 χρόνων από την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των 2oυ, 5oυ και 7oυ Δημοτικών Σχολείων θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση αφιερωμένη στα Ποντιακά παραμύθια.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το παραμύθι

«Το παλικάρι και ο Δράκος»

που συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο «Παραμύθια από τον Πόντο» της κας Χρυσάνθης Συμεωνίδου Χείλαρη που θα έχουμε την τιμή να το αφηγηθεί η ίδια η συγγραφέας. Το παραμύθι θα δραματοποιηθεί από τα παιδιά που συμμετέχουν στα μαθήματα Θεατρικής Αγωγής και Μουσικοκινητικής Αγωγής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου και ώρα 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Δημοτικού Σχολείου.

Τα Δ.Σ.

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...