Τι έψαχνε για δεκαετίες η CIA και το FBI κάτω από το όρος Χέιζ στην Αλάσκα; [εικόνες, βίντεο] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τι έψαχνε για δεκαετίες η CIA και το FBI κάτω από το όρος Χέιζ στην Αλάσκα; [εικόνες, βίντεο]

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 | 7:53 μ.μ.


Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά δεκάδες ήταν τα περιστατικά θέασης ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου ταυτότητας στο όρος Χέιζ της Αλάσκας κατά την ψυχροπολεμική εποχή -περιστατικά τα οποία είχαν βρεθεί στο επίκεντρο εκτενών ερευνών από το FBI. Και πολλοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται μονάχα για την «κορυφή του παγόβουνου»...

Μάρτυρας των περιστατικών στο «όρος Χέιζ», ο πρώην αξιωματικός της αστυνομίας Πατ Πράις από το Μπέρμπανκ της Καλιφόρνιας, ο οποίος είχε συμμετάσχει επί Ψυχρού Πολέμου σε μία σειρά από «πειράματα RV» (remote viewing), ελληνιστί «πειράματα θέασης εξ αποστάσεως», κατά τα οποία αποπειράται κανείς να «δει» κάποιο απομακρυσμένο ή αόρατο αντικείμενο μέσω ειδικών μεθόδων διαλογισμού και υπεραισθητής αντίληψης (extra-sensory perception).

Οσο αστεία και αν ακούγονται, τα εν λόγω πειράματα είχαν χρηματοδοτηθεί ουκ ολίγες φορές από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και μάλιστα για μία αρκετά μεγάλη περίοδο από το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του 1980.

Αιτία για την κυβερνητική υποστήριξη τέτοιων προγραμμάτων υπήρξε η αποκάλυψη από τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ ότι η Σοβιετική Ενωση και η Κίνα είχαν ήδη ξεκινήσει να διεξάγουν ανάλογες έρευνες στον τομέα psi.

Με το πέρασμα του χρόνου, οι έρευνες πάνω στην υπεραισθητή αντίληψη βρήκαν ισχυρούς υποστηρικτές στους κόλπους της CIA και αργότερα από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, ενώ το 1984 ο περίφημος τότε «εξ αποστάσεως θεατής» Τζόζεφ ΜακΜόνιγκλ τιμήθηκε με το Μετάλλιο Εξαιρέτων Πράξεων για την παροχή σημαντικών πληροφοριών που ήταν αδύνατον να έχουν παρασχεθεί από άλλες πηγές.

Ο αξιωματικός της ιστορίας μας είχε συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό τέτοιων πειραμάτων, συμπεριλαμβανομένων των χρηματοδοτούμενων από την κυβέρνηση των ΗΠΑ σχεδίων SCANATE και Star Project.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...