Ανακατασκευή του πρώην Δημαρχείου Παλλήνης – Μπουντουβάς: Καταψηφίζω τις επιπλέον δαπάνες – Λεβαντή: Όποιος περνάει έξω από το παλιό δημαρχείο το μόνο που βλέπει είναι ΓΚΡΕΜΙΔΙΑ δεν υπάρχει έργο!!! [ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ανακατασκευή του πρώην Δημαρχείου Παλλήνης – Μπουντουβάς: Καταψηφίζω τις επιπλέον δαπάνες – Λεβαντή: Όποιος περνάει έξω από το παλιό δημαρχείο το μόνο που βλέπει είναι ΓΚΡΕΜΙΔΙΑ δεν υπάρχει έργο!!! [ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 24 Μαρτίου 2013 | 12:43 μ.μ.

20130320200737 (1)
Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης έχουν καταλάβει ότι τα έξοδα για την ανακατασκευή του πρώην δημαρχείου Παλλήνης θα φτάσουν στα ύψη και αντιδρούν, κάποιοι άλλοι συνεχίζουν να στηρίζουν ακόμη….την δημοτική αρχή στο συγκεκριμένο θέμα.
Πιο συγκεκριμένα στο δημοτικό συμβούλιο της 20/3 ο κος Μπουντουβάς καταψήφισε όλες τις επιπλέον δαπάνες για πρώην το πρώην δημαρχείο Παλλήνης που έφερε η δημοτική αρχή.
Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η κα Λεβαντή και είπε πως ενώ η ίδια έχει ψηφίσει τις πρώτες δαπάνες το μόνο που βλέπει κάποιος περνώντας έξω από το δημαρχείο είναι ΓΚΡΕΜΙΔΙΑ!!!!!
Τόνισε επίσης πως δεν φαίνεται έργο πάνω στο κτίριο που να ανταποκρίνεται στις δαπάνες που έχει ψηφίσει (225.000 ευρώ) και ζήτησε πλήρη ενημέρωση για το που πήγαν τα χρήματα (ποιες ήταν οι εργασίες) από την πρώτη εργολαβία!!!!!!
Να σημειώσουμε πως οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης από την Παλλήνη ψήφισαν τις επιπλέον δαπάνες.!!!
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...