Παλληνιώτισσα ειδική φρουρός με υψηλό αίσθημα καθήκοντος! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιώτισσα ειδική φρουρός με υψηλό αίσθημα καθήκοντος!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 | 12:16 π.μ.

208 Μπορεί να είχε τελειώσει την υπηρεσία της και να επέστρεφε κατάκοπη στο σπίτι της η 30χρονη ειδική φρουρός, όμως όταν το καθήκον την κάλεσε δεν δίστασε ούτε στιγμή.

Μέρα – μεσημέρι ένας 36χρονος αποφάσισε ότι είχε... ανάγκη από λεφτά κι έτσι έσπασε το τζάμι ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου, μήπως έβρισκε κάτι πολύτιμο μέσα σε αυτό.
Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του notioanatolika.gr, εκείνη ακριβώς τη στιγμή ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την Παλληνιώτισσα ειδική φρουρό η οποία λειτουργώντας με απόλυτη ψυχραιμία δεν έδωσε στόχο και κάλεσε διακριτικά από το κινητό της την Άμεση Δράση όπου ανέφερε τι είχε συμβεί.

Λίγα λεπτά αργότερα ο επίδοξος διαρρήκτης βρισκόταν στα χέρια των αστυνομικών.
Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε κατά την προανάκριση ήταν αυτός ο οποίος είχε εισβάλει, λίγες ημέρες νωρίτερα, σε φωτοτυπείο της περιοχής και είχε αρπάξει από το ταμείο του καταστήματος 250 ευρώ.

Και μπορεί τότε να ξέφυγε, όμως  είχε καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του φωτοτυπείου με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης – θύμα να τον αναγνωρίσει μόλις τον είδε στο αστυνομικό τμήμα και οι αστυνομικοί να πιστοποιήσουν ότι επρόκειτο για το ίδιο πρόσωπο που φαινόταν στην κάμερα.

Με άλλα λόγια η ειδική φρουρός κατάφερε με την ψυχραιμία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που την διακατέχει να βάλει τέλος στη δράση ενός κακοποιού ο οποίος όμως αποτελούσε απειλή για την περιουσία των συμπολιτών του.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...