"Λύγισαν" στα ημιτελικά οι παίδες του ΑΟ Αγίου Νικολάου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

"Λύγισαν" στα ημιτελικά οι παίδες του ΑΟ Αγίου Νικολάου

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 | 3:31 μ.μ.

Την ήττα και τον αποκλεισμό, στη διαδικασία των πλέι-οφ για την άνοδο στην Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ, γνώρισαν οι παίδες του ΑΟ Αγίου Νικολάου. Η ομάδα μας έφτασε ως την ημιτελική φάση, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία, αλλά απέναντι στην Ηλιούπολη, στο κλειστό γήπεδο των Σπάτων, γνώρισε την ήττα με σκορ 79-58.


Οι παίκτες του Κοσμά Γκόγκου μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο προηγήθηκαν με τέσσερις πόντους (18-14). Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Η απόδοση τους έπεσε, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ισχυρή αντίπαλος τους και πέρασε μπροστά στο σκορ, χωρίς να χάσει ξανά το προβάδισμα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Η ομάδα μας δεν κατάφερε να βρει εύκολες λύσεις προς το καλάθι, όπως έγινε στην πρώτη περίοδο, ενώ δεν είχε καλή παρουσία στην άμυνα, με την Ηλιούπολη να παίρνει παράλληλα πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Έτσι σταδιακά η διαφορά ανέβηκε και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.
Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας και μοναδικός διακριθέντας ήταν ο Πέτρος Ανδρικόπουλος με 25 πόντους, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία των πολυάριθμων φιλάθλων που έδωσαν το «παρών» και ενίσχυσαν την προσπάθεια των παικτών, που καταχειροκροτήθηκαν μετά το τέλος της συνάντησης, για την εξαιρετική παρουσία τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Τα δεκάλεπτα: 18-14, 15-27, 11-23, 14-15
Α.Ο. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Γκόγκος): Γκόλιας, Μπαμπαλής 7, Δαμίγος 10, Ανδρικόπουλος 25, Αντύπας 2, Βεσάι 4, Δρούγκας 4, Γιαννούτσος, Κοκκινίδης 6.
Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Λοταρούδης): Σγουρός 10, Γκουγκούσης, Μανούρης 8, Χιώτης 2, Καίσης 9, Αλεξανδράκης 15 (1), Φέρτης 27 (1), Κώστας 1, Διονυσόπουλος 2, Καρνούτσος, Τούμπας, Λαγογιάννης 5.  




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...