ΓΕΡΑΚΑΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1-0 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1-0

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 | 11:28 π.μ.

pallinipress016 

Πολύ καλός ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο, ο Γέρακας νίκησε τον πάντοτε επικίνδυνο Νικηφόρο, με γκολ από έξυπνο πλασέ εκτός περιοχής του εξαιρετικά δραστήριου Ριζογιάννη στο 35'. Με ευνοϊκό αέρα στο α’ μέρος ο Γέρακας, πίεσε φοβερά τον αντίπαλό του και στο 30’ είχε 5 κερδισμένα συνεχόμενα κόρνερ, που δεν απέφεραν τέρμα! Όμως, στο 39’ έξοχος συνδυασμός της επίθεσης του Γέρακα, κατέληξε σε σουτ του Μαργέτη που απέκρουσε προσωρινά ο τερματοφύλακας Καραγιάννης και ο ευρισκόμενος δίπλα του Χρυσανθόπουλος, προ κενού τέρματος έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι και κατά μήκος της γραμμής, πριν αποκρουσθεί και πάλι από τον Καραγιάννη!

Στο β’ ημίχρονο ο Νικηφόρος είχε 3 επικίνδυνα σουτ του Βαζέχα (τα 2 άουτ και το τρίτο απέκρουσε ο Γαβαλάς) και 1-2 ευκαιρίες στην περιοχή, που δεν αξιοποιήθηκαν…

Ο Γέρακας φάνηκε στο τελευταίο 10λεπτο με μερικές γρήγορες αντεπιθέσεις και μια κεφαλιά εξ επαφής του Τσαδήμα, στα …χέρια του Καραγιάννη.

Πολύ καλή η διαιτησία του Σπίθα και χωρίς το παραμικρό λάθος οι υποδείξεις των βοηθών Μπουξμπάουμ και Μπέκα.

ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Δημητριάδης, Δριλάκης, Κάλης, Μουράτογλου, Ριζογιάννης (61' Τσαδήμας), Μπερέτης, Βάρδας, Χρυσανθόπουλος (76' Μουσαράι), Μαργέτης (57' Καρλατήρας), Δελάρδας.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Καραγιάννης, Αντεριώτης (90' Καυγάς), Χαβενετίδης, Ταφιλάι, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου (64' Αλεξανδράκης), Καγιάς (79' Σταύρακας), Χαρικιόπουλος, Ζέεμπε, Βαζέχα, Αποστολόπουλος.

http://neaepsana.blogspot.gr/2013/03/1-0.html

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...