Εφιάλτης για Αγγλίδα στην Ανάβυσσο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Εφιάλτης για Αγγλίδα στην Ανάβυσσο

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 | 9:53 μ.μ.

Έναν απίστευτο εφιάλτη έζησε τα ξημερώματα της Τετάρτης μια Αγγλίδα μέσα στο σπίτι της στη Λάκκα Αναβύσσου.
Η γυναίκα μέσα στον ύπνο της συνειδητοποίησε ότι στην κρεβατοκάμαρά της βρίσκονταν δύο άγνωστοι.
Αντιδρώντας ακαριαία έβαλε τις φωνές και κάλεσε σε βοήθεια. Το αποτέλεσμα ήταν ο ένας από τους άγνωστους εισβολείς να της κλείσει το στόμα και ο άλλος να τη δέσει στο κρεβάτι και να τη φιμώσει ενώ με τη βία της πήρε από το λαιμό μια αλυσίδα και τη βέρα της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα προσπάθησε να λυθεί και τελικά τα κατάφερε για να ανακαλύψει ότι οι ληστές είχαν κάνει άνω – κάτω ολόκληρο το σπίτι και της είχαν αρπάξει χρυσαφικά και ασημικά.
Όπως διαπίστωσε η Αγγλίδα είχαν εισβάλλει σπάζοντας το τζάμι στην πόρτα της κουζίνας. Ο επίλογος της εφιαλτικής βραδιά γράφτηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...