Κάλεσαν την αστυνομία να συλλάβει τον Δήμαρχο γιατί κάπνιζε την ώρα του δημοτικού συμβουλίου[Βίντεο: οι αστυνομικοί ερευνούν τους χώρους της αίθουσας] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κάλεσαν την αστυνομία να συλλάβει τον Δήμαρχο γιατί κάπνιζε την ώρα του δημοτικού συμβουλίου[Βίντεο: οι αστυνομικοί ερευνούν τους χώρους της αίθουσας]

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 | 3:06 μ.μ.

pallinipress002 Η Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Ανθούλα Βαμβουρέλλη, αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία, επειδή ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου Παναγιώτης Ζαφειρίου, δεν μπορούσε να επιβάλλει την τάξη στην αίθουσα όπου γινόταν η συνεδρίαση και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι όπως και ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος, κάπνιζαν ανενόχλητοι.
Η Αστυνομία έφτασε αμέσως και προσπάθησε να επιβάλλει την τάξη και να εφαρμόσει τον Νόμο.
Ωστόσο ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος είχε εγκαταλείψει (;) τη θέση του όπως φαίνεται στο βίντεο, προφανώς για να συνεχίσει το κάπνισμα σε κάποια άλλη γωνιά της αίθουσας, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες της κ. Βαμβουρέλλη.
Στο βίντεο που σας παραθέτουμε η κ. Βαμβουρέλλη διαμαρτύρεται έντονα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, για την κατάσταση που επικρατεί στην αίθουσα, ενώ την ίδια ώρα οι αστυνομικοί ερευνούν τους χώρους της αίθουσας, για να εντοπίσουν αν κάποιος καπνίζει, αλλά και για να βρουν το Δήμαρχο Λέσβου.

via

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...