Συλλογή υπογραφών για 24ωρη λειτουργία του Κ.Υ. Σπάτων Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συλλογή υπογραφών για 24ωρη λειτουργία του Κ.Υ. Σπάτων

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 | 9:46 μ.μ.


Μια εξαιρετική πρωτοβουλία βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες που αφορά την προσπάθεια επαναλειτουργίας του Κέντρου Υγείας Σπάτων σε 24ωρη βάση.


Στην επιστολή προς όσους ενδιαφέρονται να συμβάλλουν με την υπογραφή τους επισημαίνονται τα εξής: «Συμπολίτη/τισσα η ανεργία και στην πόλη μας αυξάνεται. Συντάξεις και μισθοί μειώνονται. Πληρώνουμε ΠΑΡΑΝΟΜΑ το πολυτιμότερο αγαθό την ΥΓΕΙΑ, σε μορφή εξέταστρου, ή με αυξανόμενη συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα & πληρωμή για κάθε νοσηλεία. Από τον Ιούνιο, 2012 το Κέντρο Υγείας, μετά από απόφαση της Διοίκησης του Σισμανόγλειου, κλείνει κάθε Τετάρτη μετά τις 3.00 μ. μ. και κάθε Κυριακή ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ. Κάτι που δεν είναι ΝΟΜΙΜΟ επ' ουδενί. Προβλέπεται να λειτουργήσει το Κέντρο Υγείας Ραφήνας σαν Κέντρο Εφημερίας και το Κέντρο Υγείας Σπάτων και της Ν. Μάκρης να λειτουργούν 7.00π.μ.- 3.00μ.μ., ίσως και το οριστικό κλείσιμό τους. Ήρθε η ώρα εσύ πολίτη, με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ σου, να αντισταθείς, να υψώσεις το ανάστημά και τη φωνή σου, και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ εκτός από τη λειτουργία, τη ΔΩΡΕΑΝ παροχή υπηρεσιών ΚΑΙ την αναβάθμισή του. Η υπογραφή σου τους εξαναγκάζει να το διατηρήσουν. Σε αντίθετη περίπτωση τους διευκολύνεις να κλείσουν άλλη μια πόρτα στην υγεία σου και στην υγεία των παιδιών σου».

Πηγαίνετε εδώ για να υπογράψετε


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...