Εβδομαδιαίο δελτίο αναφοράς: Οι δημαιρεσίες, τα «άκυρα» και ο ρόλος των «ενεργών» [Γράφει ο Περιπατητής] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Εβδομαδιαίο δελτίο αναφοράς: Οι δημαιρεσίες, τα «άκυρα» και ο ρόλος των «ενεργών» [Γράφει ο Περιπατητής]

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 | 9:35 μ.μ.

Δύο «έμπειροι» ανέλαβαν να παίξουν τον ρόλο του ψηφολέκτη, κατά την διάρκεια της σημερινής διαδικασίας στο δημοτικό συμβούλιο, που αφορούσε την εκλογή του Προεδρείου. Οι κ.κ. Δ. Καρράς και Α. Βίτσιος. Εκ του νόμου προβλεπόταν σήμερα να εκλεγούν και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου που συμμετέχουν στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Δεν θα σταθώ στα αποτελέσματα τωνwalker_21212019 δημαιρεσιών,, στα «λευκά» στα «άκυρα» και όσους παρέκκλιναν από την «κομματική γραμμή».

Ούτε θα κρίνω πρόσωπα και καταστάσεις.

Άλλωστε, εκ του αποτελέσματος όλοι κρίνονται.

Ούτε φυσικά θα σχολιάσω την φράση του κ. Ζούτσου ότι οι νέοι αντιδήμαρχοι θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως, πιθανόν, μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Δεν αφορά κανέναν ποιοι θα είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι, πλην όσων περιμένουν να εγγράψουν στο βιογραφικό τους ότι διετέλεσαν σε μία υψηλόβαθμη θέση στο Δήμο Παλλήνης ή όσων περιμένουν να «αγκαλιάσουν» πιθανούς «αντάρτες».

Απλά, θέλω να μεταφέρω έναν διάλογο που άκουσα πρόσφατα σε τράπεζα – από έναν κάτοικο του Γέρακα, που περίμενε στην ουρά. Τι είπε; Ότι σε μία συνάντηση – σύσκεψη κατοίκων ρώτησε έναν, ο οποίος τον είδε ενεργό στο Δήμο, με τι ασχολείται και τι επάγγελμα κάνει. Ο «ενεργός» δεν απάντησε και μάλλον δυσαρεστήθηκε από το ερώτημα.

Η καχυποψία των πολιτών ότι όσοι ασχολούνται με τα «κοινά» και δη τα δημοτικά, το κάνουν γιατί επωφελούνται είναι διάχυτη. Επ΄ αυτού χρειάζονται νομίζω απαντήσεις και μάλιστα με παραδείγματα. Γιατί είναι ένα σαράκι που δύσκολα αντιμετωπίζεται.

Ώστε να πάψουν καχυποψίες, από πολίτες οι οποίοι νομίζουν ότι η εμπλοκή με τα κοινά υποκρύπτει κέρδη και μόνο κέρδη.

Ο περιπατητής

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...