ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Κρούσματα φυματίωσης στο Κορωπί Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Κρούσματα φυματίωσης στο Κορωπί

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 | 11:35 μ.μ.

041 Αναστατωμένοι είναι οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ Κορωπίου, έπειτα από το θάνατο συναδέλφου τους από φυματίωση.Όπως...

κατήγγειλαν στο planet-greece,αμέσως μετά το θάνατο του συναδέλφου τους,υποβλήθηκαν όλοι σε εξετάσεις και πολλοί από αυτούς βρέθηκαν θετικοί στον ιό.Αρκετοί μάλιστα αναγκάστηκαν να πάνε στο νοσοκομείο νοσημάτων θώρακος "Σωτηρία" για πιο εξειδικευμένες εξετάσεις.όπως οι ίδιοι λένε ο γιατρός της εταιρίας γνώριζε για τον ασθενή αλλά δεν είχε ενημερώσει και δεν τον είχε διώξει από την δουλειά.Το περιστατικό έχει γίνει γνωστό στο Κορωπί και οι κάτοικοι είναι ιδιαίτερα θορυβημένοι,αφού όλοι επισκέπτονται θέλοντας και μη τα γραφεία της ΔΕΗ ,προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

via

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...