ΑΟ Αγίου Νικολάου: Φιλικά για τις ακαδημίες με τον "Κωστέα Γείτονα" Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΟ Αγίου Νικολάου: Φιλικά για τις ακαδημίες με τον "Κωστέα Γείτονα"

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 | 12:19 π.μ.

077 Τρία φιλικά παιχνίδια θα δώσουν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου οι ακαδημίες του ΑΟ Αγίου Νικολάου. Σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης τους, οι νεαροί αθλητές του συλλόγου μας (με ημ/νια γέννησης από το 1999 έως το 2003) θα αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα τμήματα των εκπαιδευτηρίων «Κωστέα Γείτονα», στο κλειστό γήπεδο της ομάδας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν κατά σειρά στις 11:00, 12:00 και 13:00, με τους προπονητές των ακαδημιών του συλλόγου, Κοσμά Γκόγκο και Λάμπρο Παπαναστασίου να έχουν την ευκαιρία να δουν αγωνιζόμενα τα παιδιά που στο μέλλον θα στελεχώσουν τα τμήματα της ομάδας που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...