Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση "Καθημερινά Λογικά και Παράλογα" [ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση "Καθημερινά Λογικά και Παράλογα" [ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013 | 10:22 π.μ.

051 Στις 12, 13, 15 και 19 Γενάρη 2013 η Θεατρική Δημιουργία του Δήμου Παλλήνης παρουσίασε στο Οινοποιείο Πέτρου την παράσταση « ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ» σε δραματοποίηση κειμένων και σκηνοθεσία Νίκης Ζαρμποζάνη.

Η ραχοκοκαλιά των κειμένων ήταν των Α. Σαμαράκη, Κ. Μουρσελά, Μ. Ποντίκα, Μ. Μπρεχτ και Β. Ράιχ. Την παράσταση «έντυσε» με φως ο Βασίλης Αναστασιάδης.

Οι ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους συντελώντας σ’ ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα.

Η αίθουσα θεάτρου ένιωσε μικρή μπροστά στο πλήθος των θεατών.

Η παράσταση επιβεβαίωσε το σύνθημά της που ήταν η ρήση του Καζαντζάκη: « Ν’ αγαπάς την ευθύνη… Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τον κόσμο… Αν δε σωθεί εγώ θα φταίω…»

Έλαβαν μέρος οι ηθοποιοί: Γιώργος Κακίτσης, Βαγγέλης Τσιμπογιάννης, Αντρέας Τάτσης, Αγγελική Λαμπροπούλου, ΝαστάζιαΚαραίσκου, Σάρα Αναστασίου, Στέλιος Μπαφαλούκος, Ιωάννα Περάκη, Έλενα Καιτσά, Ζωή Βαλμά, Άννυ Δρακοπούλου, Μυρτώ Ανάγνου, Κωσταντίνος Μαντζαβινάτος, Κική Ντόβολου, Εύη Λιάβα, Μάνθος Κτενάς, Δημήτρης Τσομάρ, Βάσω Ρίζου, Μπέλλα Σαμέλη

Την πρεμιέρα της παράστασης παρακολούθησε  ο Δήμαρχος Παλλήνης Αθανάσιος Ζούτσος.

Δείτε ολόκληρη την παράσταση ΕΔΩ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...