Και δεύτερη Κυριακή φέτος ανοιχτά τα μαγαζιά Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Και δεύτερη Κυριακή φέτος ανοιχτά τα μαγαζιά

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012 | 9:33 μ.μ.

Δύο Κυριακές, στις 23 Δεκεμβρίου που είναι η τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα αλλά και στις 16 Δεκεμβρίου, θα μείνουν ανοιχτά κατά τη φετινή εορταστική περίοδο τα εμπορικά καταστήματα.

Αυτό ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Θ. Σκορδάς μιλώντας το πρωί στον Real Fm.
Με τον τρόπο αυτό το υπουργείο Ανάπτυξης φαίνεται να ικανοποιεί ένα χρόνιο αίτημα των εμπόρων που διεκδικούν τη δυνατότητα να λειτουργούν τουλάχιστον δύο Κυριακές κατά την εορταστική περίοδο, που ο τζίρος αναμένεται να είναι αυξημένο.
Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται η συζήτηση για τη δυνατότητα λειτουργίας των καταστημάτων μέχρι και έξι Κυριακές το χρόνο, μεταξύ των εμπόρων και του ΥΠΑΝ και δεν αποκλείεται το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών να γίνει δεκτό.

ethnos.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...