Τους πελάτες τους «σκίζει» ο Θρύλος! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τους πελάτες τους «σκίζει» ο Θρύλος!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 | 12:27 π.μ.

945446 Εξ αρχής ο στόχος του Ολυμπιακού ήταν να πάρει τη νίκη για να βρίσκεται στους ισχυρούς του Europa League. Και τα κατάφερε, αφού επικράτησε με 2-1 της Άρσεναλ, χάρη σε γκολ των Μανιάτη και Μήτρογλου στο 64’ και 73’ αντίστοιχα. Το γκολ των Άγγλων σημείωσε στο 38’ ο Ροζίτσκι.

Οι Πειραιώτες, έδειξαν για ακόμη μια φορά το μεγαλείο τους και με «μάγκικη» ανατροπή, πήραν τους τρεις βαθμούς απέναντι στους «κανονιέρηδες» που είχαν προηγηθεί στο πρώτο μέρος. Έτσι, αποχαιρέτησαν το Champions League με το… κεφάλι ψηλά και πηγαίνουν «ανεβασμένοι» στο ΟΑΚΑ για να «σκίσουν» και τους άλλους πελάτες… Και αναφερόμαστε στον ΠΑΟ!

Του ήρθε… ξαφνικό

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και είχε αρκετές φάσεις για γκολ. Ωστόσο, για ακόμη ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί και έτσι δεν σκόραρε και δεν προηγήθηκε. Συγκεκριμένα, στο 11’ ο Τζιμπούρ είχε μεγάλη ευκαιρία, αφού έπειτα από πάσα του Αμπντούν έκανε προβολή, ωστόσο, είδε τον Βερμάελεν να βάζει την κόντρα και να του… στερεί το γκολ.

Όμως, στο 20’ έγινε η πιο μεγάλη φάση του Θρύλου στο πρώτο μέρος. Συγκεκριμένα, Ο Τοροσίδης έκανε κεφαλιά και πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί της Άρσεναλ έδιωξαν. Από εκεί και πέρα, ο Αμπντούν ο οποίος έκανε τρομερό παιχνίδι και πάλι, είχε μεγάλη φάση για γκολ στο 24’, όπως και ο Τοροσίδης ξανά στο 26’.

Αντίθετα, η Άρσεναλ απειλούσε με γρήγορες επιθέσεις. Τις περισσότερες φορές η άμυνα του Θρύλου αντιδρούσε καλά, αλλά κάποιες φορές, ήταν ασταθής. Έτσι και στο 38’, όταν ο Ζερβίνιο μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Ροζίτσκι ο οποίος μόνος του (!) στο ύψος της περιοχής, έκανε το σουτ και νίκησε τον Κάρολ.

Κάπως έτσι τελείωσε και το πρώτο μέρος, με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή, αλλά να μην βρίσκει τον… δρόμο για τα δίχτυα.

«Μάγκας» ο Θρύλος!

Τα πρώτα λεπτά της επανάληψης, έδειχναν τον Ολυμπιακό να περιμένει την Άρσεναλ και προσπαθεί να «χτυπήσει» στην κόντρα. Ωστόσο, μετά από το πρώτο δεκάλεπτο, ανέβασε ρυθμούς η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ και κατάφερε να «βγει» μπροστά. Συγκεκριμένα, στο 59’ ο Φέισα είχε μεγάλη φάση, αλλά το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή με το εξωτερικό (δεξί) πέρασε άουτ.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος κόουτς, πέρασε στο ματς τον Φουστέρ αντί του Φέισα και η εικόνα του Ολυμπιακού άλλαξε. Η ομάδα πίεσε περισσότερο και κατάφερε να βγάλει φάσεις για γκολ. Και στο 64’ ισοφάρισε με τον Μανιάτη. Συγκεκριμένα, ο Αμπντούν έκανε τη σέντρα, οι αμυντικοί της Άρσεναλ υπέπεσαν σε λάθος και ο Μανιάτης που ακολουθούσε τη φάση έκανε το 1-1 με σουτ.

Βέβαια, πρέπει να πούμε, ότι πριν το γκολ (61’) ο Κάρολ είχε κρατήσει το 0-1, όταν έκανε μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Αρσάβιν μέσα από την περιοχή.

Μετά το τέρμα του Θρύλου, οι Πειραιώτες προσπάθησαν να πετύχουν ακόμη ένα και να πάρουν τη νίκη. Αρχικά, ο Τζιμπούρ στο 70’ βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ, αφού ο Αλγερινός με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μασάντο, έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, αν και μόνος του μπροστά από τον τερματοφύλακα της Άρσεναλ.

Ωστόσο, ο Μήτρογλου που πέρασε ως αλλαγή αντί του Αμπντούν κατάφερε να βάλει μπροστά στο σκορ τον Θρύλο στο 73’, όταν με όμορφη ενέργεια, ελευθερώθηκε και με… άπιαστο δεξί σουτ, νίκησε τον Σέζνι, για να «γράψει» το τελικό 2-1.

Από εκεί και πέρα, ο Θρύλος κράτησε το υπέρ του σκορ και πήρε αυτό που εξ αρχής ήθελε. Τη νίκη για να βρίσκεται στους ισχυρούς του Europa League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Ντιακιτέ, Τοροσίδης, Κοντρέρας, Μανωλάς, Μανιάτης, Μασάντο, Φέισα (60’ Φουστέρ), Γκρέκο, Αμπντούν (72’ Μήτρογλου), Τζιμπούρ (82’ Ιμπαγάσα).

Άρσεναλ: Σέζνι, Βερμάελεν, Ροζίτσκι (46' Αρσάβιν), Τσάμπερλεϊν, Ράμσεϊ, Σκιλασί, Κοκλέν, Τζένκινσον, Ζερβίνιο, Σαμάκ, Μιντ (83' Άνγκα).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...