ΑΟ Αγίου Νικολάου: Ένα δεκάλεπτο κόστισε στις γυναίκες Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΟ Αγίου Νικολάου: Ένα δεκάλεπτο κόστισε στις γυναίκες

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 | 10:16 π.μ.

gynaikes Με ήττα έκλεισαν οι γυναίκες του ΑΟ Αγίου Νικολάου τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Β' ΕΣΚΑ. Η ομάδα μας ηττήθηκε 45-41 από το Μαρούσι, εντός έδρας, πληρώνοντας το κακό τρίτο δεκάλεπτο.

Η πρώτη περίοδος βρήκε τις παίκτριες της Ελένης Καλαϊτζάκη να προηγούνται 9-6, αφού οι δύο ομάδες ήταν αρκετά άστοχες, ακόμα και σε εύκολες προσπάθειες. Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τις φιλοξενούμενες όμως να ανατρέπουν τη διαφορά και να προηγούνται με έναν πόντο στο ημίχρονο, με το χαμηλό σκορ στο 14-15.

Η τρίτη περίοδος ήταν καταστροφική για την ομάδα μας. Η έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα, που υπήρχε στο πρώτο μέρος, επέτρεψε στο Μαρούσι να πετύχει 19 πόντους και να ξεφύγει στο σκορ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο έγινε η προσπάθεια για την ανατροπή αλλά δεν αυτό δεν κατέστη εφικτό. Η πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο και οι γρήγορες επιθέσεις, επέτρεψαν στην ομάδα μας να επιβάλλει τον ρυθμό της, με τις φιλοξενούμενες να μην μπορούν να απαντήσουν. Ήταν ήδη όμως αργά αφού παρά την προσπάθεια η διαφορά ήταν μεγάλη και δεν καλύφθηκε.

Πρώτη σκόρερ με 22 πόντους ήταν η Μέμη Δελώτη.

Τα δεκάλεπτα: 9-6, 5-9, 8-19, 19-11

Α.Ο. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Καλαϊτζάκη): Μπενέτου, Τσίπρα, Σιδεράκη 1, Σάλλα 2, Δελώτη 22, Μαυρουδή 5, Καρακωνσταντή, Πλουμίδου, Κουλοχέρη 8, Καλαϊτζάκη 3, Αγγελοπούλου.

Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Μουάτσου): Μπαλκάμου Α., Θωμά 12, Νίκα 12 (2), Σχοινά, Αυξέντη 8, Καίσαρη, Μπαλκάμου Δ. 5 (1), Μαρκάκου, Τσακιράκη 2, Καλπαδάκη 6, Γκίζη. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...