Άνοιξε τις πόρτες του και το τρίτο «Αλληλέγγυον», στην Παλλήνη. Ναι. Η Ελλάδα, μπορεί να ταΐσει τα παιδιά της Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Άνοιξε τις πόρτες του και το τρίτο «Αλληλέγγυον», στην Παλλήνη. Ναι. Η Ελλάδα, μπορεί να ταΐσει τα παιδιά της

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 | 4:47 μ.μ.

μ Άνοιξε  τις πόρτες του στην Παλλήνη, το τρίτο κατά σειρά «Αλληλέγγυον». Το ελληνικό παντοπωλείο, ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ και όχι απλώς... «ελληνικής ιδιοκτησίας-προϊόντα πολυεθνικών».

Το «Αλληλέγγυον» Παλλήνης και οι υπεύθυνοί του, σας περιμένουν με όλα τα μικρά και μεγάλα θαύματα τόσο της μάνας ελληνικής γης και των αγροτών μας, όσο και με τα προϊόντα, φτιαγμένα με το μεράκι των Ελλήνων Βιοτεχνών, στην Λεωφόρο Λαυρίου 13 και Υγείας στη Κάντζα.

Το τηλέφωνο του «Αλληλέγγυον» Παλλήνης είναι 2106040155 και τα προϊόντα που φιλοξενεί, μπορείτε να τα δείτε και στις ιστοσελίδες του: http://www.allilegion-pallinis.gr/home/, http://allilegion-pallinis.blogspot.gr/, http://www.facebook.com/allilegionpallinis, ενώ το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο είναι allilegion-pallinis@yahoo.gr .

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...