Παλληνιακός: Ανακοίνωση για τα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του ματς με την Δόξα Κορωπίου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Ανακοίνωση για τα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του ματς με την Δόξα Κορωπίου

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 | 10:43 μ.μ.

Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Παλλήνης καταδικάζει τα επεισόδια που έγιναν μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση με την Δόξα Κορωπίου, υπενθυμίζει πως οι Παλληνιώτες φημίζονται για την άψογη φιλοξενία τους και καταδικάζει τα όσα έγιναν από εξω-θεσμικούς.


Η ανακοίνωση ΑΟ Παλληνιακού για τα επεισόδια μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Δόξα Κορωπίου.


«Δυστυχώς την Κυριακή μετά το τέλος του παιχνιδιού της ομάδας μας με την Δόξα Κορωπίου στο γήπεδο της Παλλήνης, γίναμε μάρτυρες καταστάσεων που δεν αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση τον σύλλογό μας και το ήθος που πρεσβεύει.

Ο ΑΟ Παλληνιακός είναι αντίθετος σε κάθε μορφή βίας, απ’ όπου αυτή κι αν προέρχεται ή προκαλείται. Δηλώνουμε ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την αντίπαλη ομάδα και είναι γνωστό ότι ο σύλλογός μας φημίζεται για την άψογη φιλοξενία του.

Αποδίδουμε τα ατυχή συμβάντα στην εισβολή εξω-θεσμικών στον περιβάλλοντα χώρο, ενέργειες που ξεκάθαρα καταδικάζουμε και αποδοκιμάζουμε. Ο ΑΟ Παλληνιακός διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει να φιλοξενεί την κάθε αντίπαλη ομάδα στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθε.

043

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο πρόεδρος του Παλληνιακού
κος Παναγιώτης Μερτύρης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...