Δείτε την πρώτη φωτογραφία από τον άγριο ξυλοδαρμό του διαιτητή που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατό του από τα βαριά τραύματα !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δείτε την πρώτη φωτογραφία από τον άγριο ξυλοδαρμό του διαιτητή που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατό του από τα βαριά τραύματα !!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012 | 10:37 μ.μ.

21E7FD327759F2089246504BECCDED47 Την πρώτη φωτογραφία από τον άγριο ξυλοδαρμό του ρέφερι Ρίτσαρντ Νιουβενχάουζεν από νεαρούς ποδοσφαιριστές σε εφηβικό πρωτάθλημα, που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατό του από τα βαριά τραύματα, δίνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «De Telegraaf».
Σε αυτή φαίνεται ο 41χρονος άνδρας πεσμένος στο χορτάρι να ξυλοκοπείται ανελέητα. «Τρέλα», είναι ο λιτός πλην όμως χαρακτηριστικός τίτλος της ολλανδικής εφημερίδας για το περιστατικό που συνέβη την περασμένη Κυριακή προκαλώντας παγκόσμιο σοκ.
Ήδη η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις νεαρών που φέρονται να είχαν συμμετοχή στον ξυλοδαρμό του διαιτητή, ο οποίος τη Δευτέρα κηδεύτηκε κοντά στο Άμστερνταμ παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους και πολλά παιδιά από τμήματα υποδομής.

KSYLODARMOS%20DIAITHTI

Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...