ΑΟ Αγίου Νικολάου - Τρίτη θέση για τις κορασίδες στο πρωτάθλημα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΟ Αγίου Νικολάου - Τρίτη θέση για τις κορασίδες στο πρωτάθλημα

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 | 11:04 μ.μ.

036 Νίκη άνευ αγώνα πέτυχαν οι κορασίδες του ΑΟ Αγίου Νικολάου, στο φινάλε του πρωταθλήματος τους. Η ομάδα μας αντιμετώπιζε το Σάββατο, εντός έδρας, το Μαρκόπουλο, το οποίο όμως δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει στην αναμέτρηση. Έτσι το παιχνίδι κατακυρώθηκε με σκορ 20-0 υπέρ της ομάδας μας που έκλεισε το φετινό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ με απολογισμό επτά νίκες και πέντε ήττες, σε δώδεκα παιχνίδια. Η επίδοση αυτή χάρισε στις παίκτριες της Ελένης Καλαϊτζάκη την τρίτη θέση της βαθμολογίας του 6ου ομίλου, πίσω από το Λαγονήσι και το Κορωπί.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...