ΑΟ Αγίου Νικολάου - Είχαν "ψυχή" οι άνδρες, 70-66 τον πρωτοπόρο Δούκα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΟ Αγίου Νικολάου - Είχαν "ψυχή" οι άνδρες, 70-66 τον πρωτοπόρο Δούκα

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012 | 9:55 μ.μ.

025 Σπουδαία νίκη επί του Δούκα πέτυχαν οι άνδρες του ΑΟ Αγίου Νικολάου, στο σημαντικότερο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής, στον 2ο όμιλο της Δ’ΕΣΚΑ. Η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα και επικράτησε 70-66, εντός έδρας, του πρωτοπόρου της βαθμολογίας, υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του φετινή ήττα. Έτσι συνέχισε την πολύ καλή πορεία της, φτάνοντας τις επτά νίκες σε εννέα αγώνες.

Η αναμέτρηση είχε συναρπαστική εξέλιξη και ήταν πραγματικό ντέρμπι. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πήραν διαφορά τεσσάρων πόντων και στο δεύτερο το ματς ήταν ισορροπημένο, με την ομάδα του Δούκα να κλείνει το ημίχρονο προηγούμενη 36-30. Η τρίτη περίοδος ήταν καθοριστική για την έκβαση του παιχνιδιού. Οι παίκτες του Κοσμά Γκόγκου έπαιξαν σπουδαία άμυνα και περιόρισαν στους δέκα πόντους τους αντιπάλους τους, ενώ επιθετικά ήταν εξαιρετικοί, σημειώνοντας είκοσι δύο. Έτσι κάλυψαν τη διαφορά και πέρασαν μπροστά στο σκορ με έξι πόντους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν τα κατάφεραν αφού το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο επιθετικά, με αποτέλεσμα να έρθει η νίκη.

Σε διψήφιο αριθμό πόντων έφτασαν για την ομάδα μας τέσσερις παίκτες, οι Θωμαδάκης, Δεδεμάδης, Ανδρικόπουλος και Κωλέττης.

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 16-18, 22-10, 18-20

Α.Ο. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Γκόγκος): Ανδρικόπουλος 12, Δαμίγος, Γεωργαντάς, Λιονάκης 4, Κωλέττης 11 (1), Λιγνός, Θωμαδάκης 19 (2), Δεδεμάδης 16, Αναστόπουλος 8 (1).

Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ (Μπακογιώργος): Σιμιτζής 4, Κεφαλάς 15 (2), Παλαιοχωρίτης 9 (2), Πιτταράς 6, Χαραλάμπης 4, Δελής 13, Γιαννακόπουλος, Σταθόπουλος 7, Γεμένης 2, Οκάν 6 (2).

http://anbasket.blogspot.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...