ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 | 1:08 μ.μ.

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις

2012

020

Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Δεκεμβρίου

στο χώρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου

1  πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση

Μαρία Γεωργαλά – Καρτούδη

Η Μαρία Γεωργαλά σπούδασε Κοινωνιολογία, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Δημοσιογραφία στην Αθήνα. Πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Παρίσι στον τομέα της Επικοινωνίας και Πληροφορίας. Κατέχει την επαγγελματική πιστοποίηση Σύμβουλου Σταδιοδρομίας από τον Διεθνή Οργανισμό NBBC (National Board for Certified Counselors) και δραστηριοποιείται ως ιδιώτης Σύμβουλος Σταδιοδρομίας Ανηλίκων και Ενηλίκων. Διαθέτει εικοσαετή εμπειρία στον εκπαιδευτικό και επιχειρηματικό τομέα με εξειδίκευση στις νέες τεχνολογίες και το ανθρώπινο δυναμικό. Είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Το βιβλίο της, "Το συναχωμένο αεροπλανάκι" ήταν υποψήφιο για Βραβείο Παιδικού Εικονογραφημένου από το περιοδικό Διαβάζω, 2009. Από τις ίδιες εκδόσεις κυκλοφορεί το βιβλίο της, "Το παραμύθι με τα χλομά μάγουλα"(2010).

Νίκος Κελαϊδής

Ο Νικόλαος Κελαϊδής είναι διπλωματούχος κλασσικής κιθάρας (τάξη Κ. Ηλιάδη, Εθνικό ωδείο 2004). Παρακολούθησε μεταδιπλωματικά μαθήματα κιθάρας με τον κ. Κώστα Κοτσιώλη στο Δημοτικό ωδείο Πειραιά και Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα με τον Φ. Κουτσοθόδωρο (ωδείο Λαμίας) και μαθήματα τζαζ κιθάρας και αυτοσχεδιασμού με τον Γ. Ζαφειρέλη (Εθνικό ωδείο, 1999). Έχει παρακολουθήσει διεθνή φεστιβάλ κιθάρας (Βόλος, Βελιγράδι) καθώς και σεμινάρια με κορυφαίους Έλληνες κιθαριστές. Διδάσκει κλασσική και ηλεκτρική κιθάρα από το 2004. Από το 2007 συνεργάζεται με το ωδείο “Ηχομορφές” της Αγίας Παρασκευής. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες ηχογραφήσεις με πιο πρόσφατη τη συμμετοχή στο CD του e-Quartet “Voluntary Electrocution”. Συμμετέχει στο ροκ συγκρότημα Automaton. Αυτή την περίοδο ετοιμάζεται η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά. Παράλληλα, ασχολείται με τη Φυσική στον τομέα της εκπαίδευσης και της έρευνας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...