Προπόνηση με τους ιδιοκτήτες της Google η Παλληνιώτισσα Κατερίνα Στεφανίδη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Προπόνηση με τους ιδιοκτήτες της Google η Παλληνιώτισσα Κατερίνα Στεφανίδη

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012 | 7:13 μ.μ.



Σερφάρετε στο ίντερνετ και κάποια στιγμή θέλετε να βρείτε μια πληροφορία. Τι έρχεται πρώτα στο μυαλό σας. Google, η λέξη κλειδί και το ψαχτήρι ξεκινάει! Ποιοι κρύβονται όμως πίσω από αυτό; Για όσους δεν ξέρουν πρόκειται για δύο ιδιοκτήτες τον Σεργκέι Μιχαΐλοβιτς Μπριν και τον Λάρι Πέιτζ. Τι σχέση μπορεί να έχουν με τον στίβο όμως; Εδώ και λίγο καιρό, όχι μόνο έχουν άμεση σχέση με τον στίβο, αλλά και σχέση με Ελληνίδα! Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Οι δύο ιδρυτές της Google κάνουν προπόνηση με την Κατερίνα Στεφανίδη στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ υπό τις οδηγίες του Τόμπι Στίβενσον. To πανεπιστήμιο δεν το επέλεξαν τυχαία, αφού από αυτό προέρχονται. Όσον αφορά το επί κοντώ, έχουν εντυπωσιαστεί από το αγώνισμα και έχουν ξεκινήσει με πάθος να κάνουν προπονήσεις για να το μάθουν. Φυσικά, δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχουν στον ίδιο χώρο, τον Τόμπι Στίβενσον και την Κατερίνα Στεφανίδη. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια τους δείχνει πολλά μυστικά και εκείνοι δεν χάνουν ευκαιρία να κάνουν προπονήσεις μαζί τους, αλλά έχουν και ένα επιπλέον λόγο να είναι η σειρά τους στο ψαχτήρι της Google για να βρουν πληροφορίες για το…pole vault.

Όσον αφορά την Κατερίνα Στεφανίδη βρίσκεται στο Στάνφορντ για να διδάξει φέτος ψυχολογία, ενώ του χρόνου αναμένεται να κάνει το διδακτορικό της. Αυτή την περίοδο έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της με πρώτο στόχο τον κλειστό και αναμένεται τις γιορτές των Χριστουγέννων να έρθει στην Ελλάδα για να συνεχίσει για λίγο εδώ τις προπονήσεις.

Ο Σεργκέι Μπριν 

Ο Λάρι Πέιτζ 

stivosnews.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...