Μερτύρης: «Με έργα έχουμε αποδείξει πως στηρίζουμε τους εργαζομένους» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: «Με έργα έχουμε αποδείξει πως στηρίζουμε τους εργαζομένους»

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012 | 2:15 μ.μ.






Με αφορμή σχόλιο στο facebook του Δημοτικού Συμβούλου κύριου Σπύρου Κωνσταντά (όπου αναφέρθηκε στο άρθρο του κυρίου Νεκτάριου Καλαντζή), ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παλλήνης και της Δημοτικής παράταξης, «Δήμος Ισχυρός Πόλη με Όραμα», κύριος Παναγιώτης Μερτύρης, του απάντησε, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και τη θέση της παράταξής του, στο θέμα που έχει προκύψει με τους εργαζομένους του Δήμου Παλλήνης.

Όλα ξεκίνησαν από τον σχολιασμό του κυρίου Κωνσταντά στο άρθρο του κυρίου Καλαντζή σχετικά με την στήριξη που πρέπει να παρέχουν οι αιρετοί στους εργαζομένους του Δήμου.

Κωνσταντάς: ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΕ !!!!!!!

Καλαντζής: Βεβαίως Δήμαρχε!!!

Καλαντζής: Αν και πιστεύω ο συνδυασμός ανήκε και ανήκει σε όλους μας (του δημιουργού του, του εκάστοτε αρχιγού του καθώς και των μελών που τον αποτέλεσαν) * προσωπική γνώμη!

Μερτύρης: Ο συνδυασμός μας έχει αποδείξει με έργα και όχι με λόγια -ή ανακοινώσεις-, πως στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων και στηρίζει τους αγώνες τους για τα δίκαια αιτήματά τους. Το ότι δεν προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε με λαϊκισμούς και ψηφοθηρίες την όλη δραματική κατάσταση που αντιμετωπίζουν, αυτό νομίζουμε πως μονάχα στα υπέρ της παράταξης μας μπορεί να πιστωθεί…
Κωνσταντάς: ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΝΕΚΤΑΡΙΕ !!!
Μερτύρης: Φυσικά και δεν εννοώ τον κύριο Καλαντζή ο οποίος αποτελεί ενεργό και αξιόλογο μέλος της παράταξής μας και ο οποίος ΔΕΝ εξυπηρετεί προσωπικές του φιλοδοξίες όπως κάποιοι άλλοι τόσο καιρό… Εννοώ εσάς φυσικά κύριε Κωνσταντά και τον τρόπο διοίκησης σας στον πρώην Δήμο Παλλήνης, συμπεράσματα στα οποία καταλήγουμε μέσα από τα λεγόμενα των ίδιων εργαζομένων του Δήμου μας… Τους λαϊκισμούς και τις ψηφοθηρίες ο κόσμος τα βαρέθηκε. Αν δεν το έχετε καταλάβει θα το καταλάβετε πολύ σύντομα…

Zwpallini.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...