Στρίκος Κώστας για την πρωτοβουλία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Παλλήνης να ξεκινήσει την έκδοση εφημερίδας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Στρίκος Κώστας για την πρωτοβουλία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Παλλήνης να ξεκινήσει την έκδοση εφημερίδας

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 | 11:07 μ.μ.

1pallinipress017 Προς : το Δ.Σ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Παλλήνης.

Θέμα : δημοσίευση στην εφημερίδα.

Κε Πρόεδρε,

Με μεγάλη χαρά έγινε γνωστή η πρωτοβουλία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Παλλήνης να ξεκινήσει την έκδοση εφημερίδας, με σκοπό την ενημέρωση και επικοινωνία μεταξύ των Συλλόγων σε θέματα που τους αφορούν, των γονέων αλλά και των μαθητών γύρω από την παιδεία γενικότερα.

Καταλαβαίνουμε όλοι τις δυσκολίες πού θα έχει ένα τέτοιο εγχείρημα στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, καθιστώντας την προσπάθεια αυτή ακόμα ποιο αναγκαία, είμαι όμως βέβαιος ότι με γνώμονα την αντικειμενικότητα του λόγου, την ορθή και απλή λογική και την όρεξη για δουλειά που διακατέχει όλους σας, το αποτέλεσμα θα είναι το αναμενόμενο, δηλαδή η σωστή ενημέρωση και η άμεση αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύψουν.

Θέλω να πιστεύω ότι όλοι μας θα αγκαλιάσουμε την προσπάθεια αυτή και θα την στηρίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Καλή επιτυχία.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΣΤΡΙΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΕΡΑΚΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 6ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧ. ΓΕΡΑΚΑ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...