ΣΟΚ!!! – Δείτε τι κάνει 29χρονος επειδή δεν μπορεί να βρει ούτε μεροκάματο ενώ την ίδια ώρα τον πνίγουν τα χρέη!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΟΚ!!! – Δείτε τι κάνει 29χρονος επειδή δεν μπορεί να βρει ούτε μεροκάματο ενώ την ίδια ώρα τον πνίγουν τα χρέη!!!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012 | 1:08 π.μ.

pallinipress007 Συμβατό λήπτη για να του πουλήσει το νεφρό του ψάχνει 29χρονος, λόγω των χρεών που αντιμετωπίζει. Ο Γ. Τσαχαλίδης σε συνέντευξη που δίνει στο Έθνος της Κυριακής λέει ότι προχωρά σε αυτή την ενέργεια επειδή δεν μπορεί να βρει ούτε μεροκάματο ενώ την ίδια ώρα τον πνίγουν τα χρέη, στα οποία αδυνατεί να ανταποκριθεί.

«Είχα ψάξει και γνώριζα πως η τιμή για ένα νεφρό ήταν 100.000 ευρώ. Ντρέπομαι που το λέω, αλλά το μυαλό μου θόλωσε από το βάρος των χρεών», λέει ο νεαρός, ο οποίος μάλιστα αφού πρώτα διάβασε αγγελίες μήπως βρει λήπτη, στη συνέχεια απευθύνθηκε στον ιδιωτικό ερευνητή Νίκο Πελεκάση για να του βρει τον κατάλληλο αγοραστή.

Ο ερευνητής στον στήριξε και τον απέτρεψε. Άλλωστε αυτές οι αγοραπωλησίες είναι παράνομες.

Πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...