«Βοηθήστε με! Καθηγητής μου στο Harvard ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου»! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

«Βοηθήστε με! Καθηγητής μου στο Harvard ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου»!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 | 3:09 μ.μ.

57200

Με έναν πρωτότυπο τρόπο επαιτεί στους δρόμους της Βοστόνης ένας άνδρας.
Καθισμένος οκλαδόν σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, κρατά στα χέρια του ένα μικρό χαρτόνι στο οποίο για να πείσει τους περαστικούς να τον βοηθήσουν οικονομικά γράφει:
«Παρακαλώ, βοηθήστε με! Καθηγητής μου στο Χάρβαρντ ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου. Δεν έχω μέλλον!»
Που να ξέρει ο άνθρωπος ότι ο ΓΑΠ, δεν είναι καν ... καθηγητής στο Χάρβαρντ, αλλά όπως εξαπάτησε τους Ελληνες με το ... "λεφτά υπάρχουν", έτσι εξαπάτησε κι ολόκληρο το πλανήτη, παριστάνοντας τον ... καθηγητή!!!
Εκτίθεται βέβαια το Χάρβαρντ, στη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα, αφού μπροστά στην επικοινωνιακή καταιγίδα συγκεκριμένων ΜΜΕ, δεν έκανε τις απαραίτητες κινήσεις για να βγάλει την .... στάμπα από επάνω του!

http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=57200&type=21&kata=0

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...