Εισαγγελική παρέμβαση για τη δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ. Ζητείται εντοπισμός και σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Εισαγγελική παρέμβαση για τη δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ. Ζητείται εντοπισμός και σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 | 9:50 μ.μ.

baxebanes271012

Με εισαγγελική παρέμβαση ζητείται η σύλληψη του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη επειδή δημοσιοποιήθηκε στο περιοδικό Hot Doc η λίστα Λαγκάρντ και παραβιάζεται το προσωπικό απόρρητο.

Το αυτόφωρο ισχύει μέχρι αύριο τα μεσάνυχτα. Δεν υπάρχει αναφορά από την Εισαγγελία για τη γνησιότητα της λίστας, ενώ δηλώνεται ότι λειτουργεί αυτεπάγγελτα και δεν γνωρίζει αν υπάρχουν μηνύσεις.

Κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, όπως αναφέρεται στον δικτυακό τόπο της Αστυνομίας, διενεργούνται έρευνες από την Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εκδότη του περιοδικού HOTDOC., όπου δημοσιεύονται ονόματα της Λίστας Λαγκάρντ.

Ως πολιτική χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ την αυτεπάγγελτη δίωξη που άσκησε η εισαγγελία εναντίον του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

"Η αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη είναι προκλητική και απαράδεκτη.

Δυστυχώς η δικαιοσύνη έσπευσε να κινηθεί εναντίον αυτού που αποκαλύπτει, ενώ επιδεικνύει νωθρότητα απέναντι σε αυτούς που συγκαλύπτουν, που έχασαν, ξέχασαν, δεν είδαν, δεν άκουσαν.

Η δίωξη είναι πολιτική και ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από το σύνολο του ελληνικού λαού ο οποίος καλείται αυτές τις μέρες να υποστεί τις συνέπειες της πιο σκληρής και ταξικής πολιτικής που έχει γνωρίσει ο τόπος μετά τη μεταπολίτευση αλλά και τις συνέπειες της διαχρονικής και συστηματικής φοροδιαφυγής των εχόντων και κατεχόντων", σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...