Παλλήνη - Κε Δήμαρχε σκύψτε λίγο πάνω στα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη μας και μην αδιαφορείτε Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη - Κε Δήμαρχε σκύψτε λίγο πάνω στα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη μας και μην αδιαφορείτε

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 | 11:32 μ.μ.

thumb_011-isap-last-replacement-bus Τις τελευταίες δύο μέρες μου έρχονται καταγγελίες γονέων οτι το 324 (λεωφορείο Παλλήνη - Καντζα) καθυστερεί υπερβολικά ή δεν έρχεται καθόλου με αποτέλεσμα το πρωϊ και το μεσημέρι οι μαθητές να πηγαίνουν με τα πόδια από την πλατεία Ε. Βενιζέλου μέχρι το 2 Γυμνάσιο με τα πόδια.
 Κε Δήμαρχε σκύψτε λίγο πάνω στα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη μας και μην αδιαφορείτε, τα λόγια και οι υποσχέσεις δεν αρκούν πλέον περιμένουμε επιτέλους ουσιαστικές παρεμβάσεις στα προβλήματά μας.!!! Ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος για την συγκοινωνία μια φορά δεν έκανε τον κόπο να ρωτήσει τόσο τους φορείς της πόλης όσο και τους τοπικούς συμβούλους της παράταξης του ... τελικά μας έχουν ολοι γραμμένους ... αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους ... ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ... ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ YES MAN ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ .. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ..

Δημότης Παλλήνης

http://www.facebook.com/groups/pallinipress/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...