Σύντομη ανακοίνωση του ΔΣ του Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σύντομη ανακοίνωση του ΔΣ του Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 | 10:15 μ.μ.


Αγαπητοί γονείς, 
Καθημερινά εισπράτουμε από φίλους γονείς και από τα παιδιά μας την τεράστια αναστάτωση και ανησυχία που έχει δημιουργήσει η κατάσταση της παύσης των δρομολογίων.
Έχουμε κινηθεί και κινούμεθα προς όλες τις κατευθύνσεις σε επίπεδο θεσμών, συμμετείχαμε στη μεγάλη κινητοποίηση αυτής της εβδομάδας και θα συναντηθούμε άμεσα για να προετοιμάσουμε τη Γενική Συνέλευση γονέων και κηδεμόνων του σχολείου. 
Ενδιάμεσα, επεξεργαζόμαστε τις μετακινήσεις και τα δρομολόγια των παιδιών ώστε, περιμένοντας μία πιο οριστική λύση, να αυτοοργανωθούμε όσο καλύτερα γίνεται και να βοηθήσουμε στη μεταφορά των παιδιών από και προς το σχολείο.
Θα επικοινωνήσουμε μέσα στις επόμενες μέρες μαζί σας τόσο για το θέμα των μετακινήσεων όσο και για τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης.
Αυτή τη φορά πρέπει η προσέλευση να είναι αθρόα. Να μην λείψει κανείς. Να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Το σχολείο μας μπορεί να κρατηθεί ζωντανό και λειτουργικό όταν το περιβάλλουμε με αγάπη, ζήλο και ενδιαφέρον.

Για τη σύνταξη
Από το ΔΣ 
Εύη Γάτου

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...