Απάντηση στο “Ανθούσα: Άσκοπα δρομολόγια λεωφορείων” Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Απάντηση στο “Ανθούσα: Άσκοπα δρομολόγια λεωφορείων”

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 | 12:11 π.μ.

ανθούσα Είμαι κι εγώ Ανθουσιώτης, όχι τόσο παλιός αλλά την τελευταία 10ετία ,θέλω να απαντήσω στο συντοπίτη μου σχετικά με τη συγκοινωνία της Ανθούσας.
(Δείτε εδώ Ανθούσα: Άσκοπα δρομολόγια λεωφορείων
)

Όλα το προηγούμενα χρόνια οι Ανθουσιώτες ήμασταν απομονωμένοι γιατί το μοναδικό λεωφορείο Ν 301 είχε αφετηρία στο Νεκροταφείο της Παλλήνης δηλαδή σε απόσταση 650-700 μέτρων από τη στάση του ΜΕΤΡΟ - ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ.

Δεν υπήρχε καμιά ανταπόκριση και ουδεμία δυνατότητα μετάβασης των Ανθουσιωτών στην έδρα του Δήμου στο Γέρακα, στα πολιτιστικά κέντρα Παλλήνης και Γέρακα, στην Εφορία στο ΙΚΑ , στο Ταχυδρομείο , τις Αστυνομικές Αρχές, τις αγορές Παλλήνης και Γέρακα και λοιπές υπηρεσίες.

Με την τελευταία αναδιάταξη των δρομολογίων έχουμε πλέον στην Ανθούσα 2 γραμμές και τη δυνατότητα την υπ,αριθ. 301 που ξεκινά από Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, διασχίζει το Γέρακα ,τη Λ.Μαραθώνος, Σταθμό Προαστιακού- Μετρό Παλλήνης ,Διασχιζει ολόκληρη την Ανθούσα και φτάνει μέχρι Πεντέλη, επιστρέφει αντίστροφα ακολουθώντας το παλαιό δρομολόγιο.

Η προβλεπόμενη συχνότητα είναι κάθε 20- 25 λεπτά. Η άλλη γραμμή ν.324 έχει αφετηρία το γήπεδο Ανθούσας και διασχίζοντας την Ανθούσα μέσω Λ. Μαραθώνος - Παλλήνης και Κάντζας καταλήγει στο Σταθμό Κάντζας ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ από την απομόνωση, έχουμε πλέον αποκτήσει αυτό που χρόνια ζητούσαμε ίσα δικαιώματα και απολαβές με όλους τους άλλους συνδημότες μας, ΜΠΟΡΟΥΜΕ πλέον να πάμε παντού, με τις ανταποκρίσεις και μετεπιβιβάσεις.

Το λεωφορείο κυκλοφορούσε παλαιότερα άδειο διότι δεν είχε καμιά ανταπόκριση, με αποτέλεσμα οι Ανθουσιώτες να χρησιμοποιούν τα Ι.Χ έχοντας επιπρόσθετο έξοδο και κίνδυνο κλοπής και σπασίματος τζαμιών στα διάφορα κράσπεδα που σταθμεύαμε. Αντί να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να κάνουμε/προτείνουμε κάποιες ακόμα βελτιώσεις , απομονώνουμε ένα μικρό μέρος που ίσως να εξυπηρετεί κάποιους συμπολίτες μας, κάνουμε κριτική τώρα που είναι το στάδιο δοκιμής των 2 δρομολογίων και διερωτώμαι ποιά είναι η σκοπιμότητα.

Προτροπή: όλοι οι Ανθουσιώτες να χρησιμοποιούμε τα λεωφορεία γιατί μπορούμε να πάμε παντού.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...