«Δήμος Ισχυρός, Πόλη με όραμα»: «Καλή σχολική χρονιά, η παράταξή μας θα βρίσκεται δίπλα στους γονείς και στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

«Δήμος Ισχυρός, Πόλη με όραμα»: «Καλή σχολική χρονιά, η παράταξή μας θα βρίσκεται δίπλα στους γονείς και στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων»

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012 | 3:58 μ.μ.

025

Η Δημοτική παράταξη, «Δήμος Ισχυρός, Πόλη με όραμα», με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, θα ήθελε να ευχηθεί καλή και δημιουργική χρονιά στους μαθητές και φυσικά δύναμη στους γονείς, στην προσπάθεια που θα κάνουν να παρέχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά τους, σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη οικονομικά εποχή. Η παράταξή μας, στον βαθμό που είναι δυνατόν και της επιτρέπεται από τις αρμοδιότητές της, θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους γονείς και στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

http://polimeorama.blogspot.gr/2012/09/blog-post.html

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...