Η ανακοίνωση της ΠΕΔΑ για τη νέα μείωση των ΚΑΠ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η ανακοίνωση της ΠΕΔΑ για τη νέα μείωση των ΚΑΠ

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 4 Αυγούστου 2012 | 1:30 μ.μ.

PEDA_Geninh_Syneleysh_BIG_NEW «Η μείωση των ΚΑΠ του Αυγούστου κατά 30%, σε σχέση με τον Ιούλιο, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τους Δήμους σε αδυναμία συνέχισης της λειτουργίας τους.

Η κρατική χρηματοδότηση των Δήμων κινείται πλέον σε επίπεδα κατώτερα των ανελαστικών δαπανών και σε πολλές περιπτώσεις απειλείται άμεσα ακόμη και η μισθοδοσία των εργαζόμενων.

Τονίζουμε, επίσης, ότι ακόμη και οι ΚΑΠ των προηγούμενων μηνών αποδόθηκαν μειωμένοι στην Αυτοδιοίκηση, γιατί εξακολουθούν να μην υπολογίζονται σ’ αυτούς τα 450 εκατομμύρια Ευρώ, που «κατά λάθος» δεν είχαν εγγραφεί στον Προϋπολογισμό, παρά τις συνεχείς δεσμεύσεις της κεντρικής εξουσίας.

Η ΠΕΔΑ όπως και τα άλλα θεσμικά όργανα της Αυτοδιοίκησης έχουμε προειδοποιήσει με τις κινητοποιήσεις μας τον προηγούμενο Μάρτιο και Απρίλιο, ότι δεν θα παρακολουθήσουμε απαθείς την Αυτοδιοίκηση να σύρεται στην ανυποληψία και τη διάλυση. Αντίθετα, θα διεκδικήσουμε με κάθε πρόσφορο μέσο την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας των Δήμων και της εξυπηρέτησης των πολιτών.»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...