Γιάννης Τιλκιτζής: Κύριε Δήμαρχε για όλα αυτά που συμβαίνουν ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ;;; Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γιάννης Τιλκιτζής: Κύριε Δήμαρχε για όλα αυτά που συμβαίνουν ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ;;;

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 17 Ιουνίου 2012 | 2:14 π.μ.

ex058 

Βρέθηκα στον τόπο του εγκλήματος, χαοτική κατάσταση κανένας δεν γνώριζε τι να κάνει. Κάποια στιγμή βλέπω μια γνώριμη φυσιογνωμία, τον Σταματίου να συντονίζει τα βυτιοφόρα των Δήμων και των διαφόρων Συλλόγων που έσπευσαν σε βοήθεια. Αλήθεια δεν υπήρχαν αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, αλλά αφορά την Δημοτική ενότητα Παλλήνης !!!

Την ίδια ώρα που γινόταν ο χαμός (πυρκαγιά) στην εγκαταλελειμμένη Παλλήνη, πέρασα από τον Λόφο Λεβίδη για να δω τι γίνεται εκεί. Ερημιά κανένας δεν υπήρχε έστω και για τα μάτια του κόσμου να φυλάει τον όμορφο αυτόν πνεύμονα πρασίνου, της όμορφης τελικά πόλης μας που λέγεται ΠΑΛΛΗΝΗ.

Κύριε Δήμαρχε για όλα αυτά που συμβαίνουν ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ;;;

Γιάννης Τιλκιτζής

1 σχόλια :

μαρια λεβειδιωτη είπε...

ποιος εβαλε την φωτια και γιατι? τι φταιει

ο κοσμακης και ταλαιπωρειτε?

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...