Τι στο κόρακα "βρέχει" πάλι στο Γέρακα? Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τι στο κόρακα "βρέχει" πάλι στο Γέρακα?

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 | 2:41 π.μ.

Μιλάμε όχι μόνο για άχρηστους , αλλά και σπάταλους  αρμόδιους στο Δήμο Παλλήνης.

απρ10 (5) Ενώ από χθες βρέχει, και τα ποτιστικά  στην νησίδα της Εθνικής Αντιστάσεως συνεχίζουν ασταμάτητα να ποτίζουν όχι μόνο το γρασίδι, αλλά τον δρόμο και την στάση του Λεωφορείου. Μέχρι στο παγκάκι   έβαλαν οι ...απαράδεκτοι σπρινγκλερς, αναγκάζοντάς τους επιβάτες να περιμένουν το λεωφορείο στη μέση της λεωφόρου.
Κ.Δήμαρχε Ζούτσο έχουμε κουρασθεί να λαμβάνουμε mail με τα στραβα και τα ανάποδα του Δήμου σας.  Ειδικά τελευταία  οι Δημότες σας είναι έξω φρενών με την πλατεία του Γέρακα.

απρ10 (8) 

Δεν φτάνει που την έχετε παραδώσει σχεδόν εξ ολοκλήρου στους ιδιοκτήτες με τις καφετέριες (εξορίζοντας τα παιδιά) ΚΛΙΚ ΕΔΩ, στα καλά καθούμενα αποφασίσατε να...
διαπλατύνεται το πεζοδρόμιο από την μια πλευρά της πλατείας , αδιαφορώντας για το κυκλοφοριακό κομφούζιο που θα δημιουργηθεί.
Εμείς δεν υιοθετούμε τις καταγγελίες που κάνουν λόγω για "εξυπηρετήσεις" ημετέρων , όμως θα ήταν ενδιαφέρον να μας ενημερώσετε για το σκεπτικό της απόφασης της διαπλάτυνσης.
Αναμένουμε πριν επανέλθουμε. ..

ΠΗΓΗ: http://adena-gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_1322.html

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...